Service

Door de jaren heen heeft Nearfield zijn dienstverlening voortdurend geoptimaliseerd!

< Terug
ONZE 5 SERVICE PIJLERS

DE GARANTIE VOOR UW TEVREDENHEID!

Elk project geniet onze totale aandacht! Om deze reden werken wij met een vast service-parcours. Bij het doorlopen van dit parcours bent u zeker van de juiste prijs/kwaliteit garantie.

SERVICE PIJLER 1

Wettelijk conform, geen verborgen gebreken

Wij streven ernaar alles volgens de wettelijke normering uit te voeren. Het AREI (Algemeen Reglement Electrische Installaties) wordt bij ons tot op de voet gevolgd, U kan er dus zeker van zijn dat er geen enkel verborgen gebrek in uw installatie verscholen blijft na een renovatie door Nearfield.

SERVICE PIJLER 2

Behoud van karakteristieken (parket, omlijstingen,...)

Door te investeren in hoogwaardige professionele tracering-toestellen, camera’s & technieken die instaan voor het behoud van karakteristieken zal Nearfield instaan voor het behoud van de kostbare karakteristieken in uw woning. Zo hoeft U niet te vrezen voor uw authentieke plafond of parket.

SERVICE PIJLER 3

Orde, netheid, continuïteit

U zal tijdens de werken steeds voorzien zijn van elektriciteit. Dagelijks worden alle puinzakken (indien aanwezig) meegenomen zodoende U zo min mogelijk tot last te zijn. Uw kostbare bezitten worden afgedekt met tetra-folie en plastiekfolie, alsook het slijpen en kappen gebeurd met extra stof afzuiging.

SERVICE PIJLER 4

Keuring en garantie

Teneinde U een bewijs te geven van vakkundige plaatsing, zorgen wij bij elke uitvoering van onze werken voor een conformiteitsattest.  Dit keuringsattest wordt afgeleverd door onze partner B.T.V Control. Als vaste klant kan u ons ook 24/7 contacteren op het nummer 03 283 52 68.

SERVICE PIJLER 5

Transparantie

Goede afspraken maken goede vrienden. Onze planning zorgt voor een aankomst van onze engineers volgens uw planning. U kan de aankomst van onze engineers zelf kiezen tussen 8:00 en 10:00. Indien U meerwerk wenst, zullen wij U hiervoor een bijkomende offerte maken binnen de 24 uur.

1500

TEVREDEN KLANTEN

Graag wou ik u ook even laten weten dat we toch zeer tevreden zijn van de uitgevoerde werken, en ik jullie zeker verder zal aanbevelen bij collega interieurarchitecten en vrienden.

Mme. Van Rooy, Hoboken

Jullie zijn zeer beleefd en ruimen netjes alles op. Dat is altijd heel fijn, ik heb geen spijt dat ik jullie gekozen heb om deze werken uit te voeren.

Mevr. Michiels, Edegem

Het neusje van de zalm, heel erg bedankt voor alles!

Mevr. Van Havre, Schoten

  DIRECT CONTACT

  Maandag t/m zaterdag van 8:00 - 22:00

  Email 24/7

  Facebook 24/7

  Adres

  Nijverheidsstraat 72/18

  2160 Wommelgem

  Toon op kaart

  BOEK NU UW GRATIS EN VRIJBLIJVEND ANALYSEBEZOEK!

  Laat u adviseren door onze vakkennis. Enkele dagen na ons bezoek krijgt u de offerte toegezonden.